Ştefan Gaţcan nu şi-a retras încă plângerea de la Procuratură

Ştefan Gaţcan nu a ajuns încă la Procuratura Generală pentru a-și retrage plângerea privind pretinsele presiuni și intimidări asupra acestuia pentru a renunța la mandatul de deputat, deși a ajuns în țară acum trei zile.

Potrivit unui răspuns oficial la o solicitare făcută în acest sens de PUBLIKA.TV, Procuratura Generală menționează că procesul penal continuă. Procurorii efectuează o serie de investigații pentru a afla dacă acțiunile celor implicați pot fi catalogate drept infracțiuni, se mai arată în email-ul expediat de purtătorul de cuvânt al instituției, Maria Vieru.

Am încercat să luăm legătura cu Ştefan Gaţcan pentru a afla de ce nu a mers până acum la Procuratură pentru a-și retrage cererea, așa cum a anunțat la începutul săptămânii într-o postare făcută pe Facebook, însă deputatul are în continuare telefonul deconectat.

Amintim că imediat ce Ştefan Gaţcan a plecat din țară, Partidul PRO MOLDOVA a anunțat că acesta ar fi fost supus presiunilor din partea deputaților PSRM și obligat să își depună mandatul. Cei din urma au respins toate acuzațiile.

 


Preluat de la: Publika.md