Oligarhul fugar Ilan Șor face congres la Moscova

Oamenii lui Ilan Șor au organizat un așa-zis congres al ”Opoziției moldovene” la Moscova pentru că în Moldova ei ar fi oprimați.

”Opoziția moldovenească își desfăşoară congresul la Moscova, pentru că doar aici poate vorbi liber și își poate exprima opinia, a declarat deputatul moldovean Marina Tauber.

“Mulți din această sală, din păcate, au fost și încă sunt dezavantajaţi în ceea ce priveşte drepturile lor și ne bucurăm foarte mult că aici, la Moscova, pe teritoriul Federației Ruse, nimeni nu ne închide gura şi că ne putem exprima părerea” – a spus aceasta, luând cuvântul în cadrul congresului.

Deputatul a subliniat importanța cooperării economice dintre Republica Moldova și Federația Rusă. “Cu toții știm foarte bine despre relațiile noastre tradiționale cu Federația Rusă și cu Uniunea Eurasiatică, pentru noi acum aceasta este o prioritate, pentru că dorim binele cetățenilor noștri. Și în această sală s-au adunat astăzi exact acei oameni care înțeleg cât de important este faptul că întreaga opoziție moldovenească s-a unit împotriva inamicului, împotriva sărăciei, împotriva problemelor pe care ni le-au adus Uniunea Europeană și conducerea în persoana Maiei Sandu” – a subliniat Tauber.

Potrivit afirmaţiilor acesteia, președintele Republicii Moldova și cei care o controlează în Europa și SUA au uitat că trebuie să lucreze în folosul populației. “Așa că haideți cu toții împreună – reprezentanții opoziției mature și adulte care dorește aceste schimbări – să le reamintim care este scopul conducerii țării și al celor care reprezintă politica” – a conchis Tauber.

Sursa Stiripesurse


Preluat de la: Timpul.md