Liderii Partidului „Renaștere” au participat la prezentarea unui ONG pentru „dezvoltarea colaborării internaționale”

ONG-ul ”Eurasia” are ca scop consolidarea legăturilor de afaceri și culturale între țările din spațiul post-sovietic. În cadrul organizației vor fi sprijiniți tinerii, antreprenorii, sportivii, oameni de cultură, știință și educație, precum și reprezentanții ai altor sfere care unesc țările din spațiul post-sovietic.

Reprezentanții Partidului ”Renaștere” au atras atenția asupra perspectivelor de colaborare a Republicii Moldova cu țările din cadrul Colaborării Economice Euroasiatice și CSI, cu partenerii istorici.

”Aceasta este cea mai bună cale pentru Republica Moldova, deoarece întreruperea relațiilor cu CSI și „integrarea europeană” este un drum spre prăpastie. Situația cu agricultorii este o dovadă evidentă a acestui lucru. Proiectul ”Eurasia” este o oportunitate pentru tinerii din Republica Moldova de a obține o educație solicitată și de a intra în cele mai renumite universități din țările comunității. Tinerii nu vor fi nevoiți să plece în căutarea unei vieți mai bune, iar economia țării va beneficia de specialiști competenți. Prin colaborarea cu UEE, putem urma propriul nostru drum, dezvolta economia, sfera socială, crea condiții de trai confortabile pentru oameni, păstrând în același timp identitatea și independența Moldovei”, a subliniat în discursul său unul din liderii Partidului ”Renaștere”, deputatul Vasile Bolea.


Preluat de la: Unimedia.info