O pensionară din Galați a comandat un iPhone 11 Pro, dar a primit în loc o cutie cu șuruburi (VIDEO)

O pensionară de 64 de ani, din Galați, a vrut să-i dăruiască fiicei sale un telefon scump, de aproape 7.000 de lei, pe care l-a comandat la un magazin dintr-o reţea naţională, unde a încheiat un contract pentru plata în rate.

Potrivit aceleiași surse, curierul a fost așteptat cu emoție de familie, iar când coletul a fost livrat, nepotul femeii a vrut să imortalizeze momentul desfacerii pachetului și a filmat cu mobilul, scrie digi24.ro.

Contactate prin avocat, societatea de distribuţie şi cea de curierat au spus că nu au nicio legătură cu situația, așa că femeia s-a dus la poliție.

Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a declarat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi.

Poliţiştii speră ca prin serviciile de investigare informative să dea de urma produsului furat, iar păgubaşa să nu fie obligată să plătească rate în valoare de 6.700 lei pentru cuie şi piuliţe.


Preluat de la: Publika.md