TRAGIC! Un copil de un an a fost strivit de o maşină în satul Rădoaia, raionul Sângerei. Incidentul a avut loc sub privirea tatălui său

O clipă de neatenţie a costat viaţă a încă unui copil din ţara noastră. De această dată, un copilaş de un an a fost strivit de roțile unui automobil sub privirea tatălui său. Tragedia s-a produs vineri seara, pe strada centrală din satul Rădoaia, raionul Sângerei.

Ofițerul de presă al Inspectoratului raional de Poliţie, Ina Moscaliuc, a confirmat pentru Publika TV că micuţul s-a băgat sub automobil, în timp ce tatăl său sta de vorbă cu șoferul. Nici părintele, nici bărbatul de la volan nu au observat acest lucru. După ce au încheiat discuţia, şoferul a pornit maşina şi a călcat copilul. Din cauza traumatismelor suferite, micuţul a murit până la sosirea ambulanței.

Un alt incident fatal s-a produs ieri. O fetiță de 5 ani, lăsată fără supraveghere, a fost strivită mortal de un dulap. Copila era singură acasă, în timp ce părinţii erau la serviciu. Medicii sosiţi la faţa locului nu le-a rămas decât să constate decesul. Din păcate, tragediile cu implicarea copiilor lăsaţi fără supraveghere se îndesesc în ultima perioadă.

Weekendul trecut, o fetiţă de şase ani din satul Scorțeni, raionul Teleneşti, a fost lovită mortal de bunicul său, în timp ce ce încerca să parcheze maşina cu spatele, în curtea locuinţei. Săptămâna trecută, în sectorul Botanica al Capitalei, doi copii, unul de doi ani şi celălalt de patru ani, au scăpat ca prin minune cu viaţă după ce au căzut de la înălţime. Primul a căzut de la etajul cinci, iar celălalt de la 4. Ambii au suferit traumatisme grave, dar, din fericire, au supravieţuit.

Iar o altă tragedie care a zguduit societatea a avut loc la sfârşitul lunii mai, de Ispas. Un băieţel de şase ani din Hînceşti a fost găsit fără suflare în toaleta din curtea casei părinteşti, după 48 de ore de căutări în care au fost implicaţi aproape 300 de voluntari, rude, poliţişti, salvatori şi criminalişti.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie