Socialistul Bogdat Țârdea, inclus în lista inamicilor Ucrainei drept „complice al ocupanților ruși” / Natalia Morari apare ca agent al Federației Ruse

Deputatul PSRM Bogdan Țârdea a fost inclus în în lista inamicilor securității naționale a Ucrainei. Este vorba despre baza de date a platformei „Mirotvoreț”, înființată de Centrul de Cercetare al Crimelor contra Securității Naționale a Ucrainei.

Potrivit informațiilor plasate pe site-ul myrotvorets.center, Bogdan Țîrdea este prezentat drept „complice al ocupanților ruși” și „propagandist antiucrainean”. Socialistului i se mai incriminează „răspândirea propagandei Kremlinului”, „participarea la evenimente de propagandă informațională din Rusia” și „manipulare a informațiilor”.

La scurt timp după apariția știrii, Țârdea a reacționat cu o postare ironică.

„Complice al ocupanților ruși. Bine, m-ați convins. Eu sunt complice al „ocupanților ruși”, iar voi – al celor americani. Răspândirea propagandei Kremlinului. Păi noi promovăm și propaganda americană a lui Trump. Și Beijingul, și Turcia pe alocuri. Supliniți lista, vă rog. (…) Domnilor, clarificați-vă cu problemele voastre interne și nu le puneți pe seama altora. Căutați prieteni, nu dușmani ai Ucrainei”, a scris socialistul.

 


Preluat de la: Timpul.md