METEO. Temperaturi primăvăratice în toată ţara. Câte grade vor indica termometrele, în următoarele 24 de ore

În următoarele 24 de ore, în ţară cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ninge. La Briceni şi Soroca maxima zilei va fi de şase grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei vor fi opt grade, la Chişinău şi Tiraspol câte nouă, iar la Leova şi Comrat zece grade Celsius. Mai cald va fi la Cahul unde sunt anunţate 11 grade Celsius.

În Capitală noaptea vor fi patru grade, iar ziua vor fi 9. Meteorologii prognozează ninsori pentru următoarea perioadă, însă din cauza temperaturilor înalte, cel mai probabil se va transforma în ploaie. Temperaturile vor oscila între două şi opt grade ziua şi vor coborâ până la minus opt grade noaptea.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. Pe alocuri va ploua şi se vor înregistra doar temperaturi pozitive. La Madrid vor fi 11 grade, iar la Paris trei. La Londra sunt anunţate două grade, la fel ca şi în Berlin. La Roma se va încălzi până la 12 grade. La Viena meteorologii au prognozat cinci grade şi cu trei  mai puţin la Praga. La Varşovia vor fi două grade, în timp la Budapesta se anunţă şapte. 13 grade vor fi la Belgrad, iar la Bucureşti -9. La Atena vor fi 11 grade, la Kiev unul, iar la Moscova patru. La Ankara se aşteaptă opt grade.


Preluat de la: Publika.md