Dacă ai 18 ani și un card bancar, participă la Loteria Fiscală pentru a câștiga 1500 de lei

Serviciul Fiscal de Stat dă start ediției speciale a concursului ”Loteria fiscală”. Ediția specială este dedicată sărbătorilor de iarnă, iar aceasta începe din data de 1 decembrie 2020 și se va finalzia la data de 8 ianuarie 2021.

Pentru a deveni participant este suficient să achitați cu cardul bancar, emis de o bancă comercială din Republica Moldova, orice cumpărătură sau serviciu în valoare mai mare de 30 de lei.

Este de menționat faptul că la „Loteria fiscală” participă persoanele fizice care au atins vârsta de 18 ani.

Tragerile la sorți pentru ediția specială desfășurată cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor avea loc la data de 28 ianuarie 2021, iar în joc vor fi puse 100 de premii a câte 1500 lei.

Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina web a SFS, iar premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în maximum 10 zile după publicarea acesteia.  Totodată, băncile comerciale licențiate emitente din RM vor informa telefonic câștigătorii despre premiul câștigat.

Totodată, în paralel se desfășoară cea de-a patra ediție a concursului Loteria fiscală, care va dura până la data de 31 decembrie. La final, vor fi oferite 100 premii a câte 1000 lei.

 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie