Andrian Candu: Discutăm cu colegii despre depunderea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Președintele PRO MOLDOVA, Andrian Candu, a declarat că în Parlament se discută posibilitatea depunerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

”Acest Guvern trebuie să-și dea demisia, pentru ca Parlamentul să poată declanșa alegeri anticipate și să instalăm un guvern anti-criză pentru perioada următoare. Totodată, discutăm cu colegii despre posibilitatea depunerii unei moțiuni de cenzură, dacă prim-ministrul nu-și va depune demisia”, a spus Andrian Candu.

El a menționat că este foarte rezervat față de calitatea proiectelor bugetelor și a politicii bugetar-fiscale, așteptate în Parlament, luând în calcul modul în care nu au fost administrate lucrurile în țară în acest an. 

Totodată, președintele PRO MOLDOVA a menționat că, în cadrul ședinței de joi nu s-au văzut semnale pentru configurarea unei majorități favorabile lui Igor Dodon.

În același timp, Candu a exclus orice discuții cu PSRM, mai ales dacă la cârma partidului va veni Igor Dodon, care tocmai a primit votul de blam din partea alegătorilor.

 

 


Preluat de la: Publika.md