(VIDEO) Momentul în care un șofer se deplasează pe contrasens, pe o stradă din Capitală. N-o să-ți vină să crezi ce EXPLICAȚII le-a oferit polițiștilor

Un șofer, de 58 de ani, a fost surprins vineri în timp ce se deplasa pe contrasens, pe strada Petricani din Capitală, punând în pericol viața altor participanți în trafic. Acesta a fost la un pas de a se lovi frontal cu un alt automobil.

Dimineață conducătorul auto a fost oprit de polițiști de patrulare pe strada Calea Ieșilor din Chișinău. Acesta se afla în stare de ebrietate avansată, având o concentrație de alcool de 0,79 mg/l în aerul expirat.

Șoferul le-a spus oamenilor legii că, vineri, atunci când a mers pe contrasens nu era beat la volan, iar de vină ar fi fost geamurile înghețate ale automobilului.

„- Stecla era înghețată! – De asta mergeați pe contrasens? – Da, da, și soarele… Nu ram beat”, a explicat șoferul.

„Atenționăm participanții la trafic că Poliția nu tolerează astfel de comportament pe străzi, iar persoanele care vor admite încălcări vor purta răspundere conform legii”, este mesajul Poliției Republicii Moldova pentru șoferii care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere.


Preluat de la: Publika.md