Recidivişti, pe mâna poliţiei. Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru furt şi jaf

Prinşi din nou cu mâţa-n sac. Poliţiştii din Chişinău au reţinut doi bărbaţi bănuiţi de furt şi respectiv, jaf. Ambii au mai fost anterior condamnaţi pentru fapte asemănătoare. 

În primul caz este vorba despre un bărbat de 43 de ani originar dintr-un sat din raionul Nisporeni. Acesta este acuzat că a jefuit o femeie în stradă. Victima a cerut ajutor oamenilor legii după ce a fost agresată în stradă de un bărbat care i-a furat geanta în care avea un telefon mobil, actele şi un card bancar.

Poliţiştii au reuşit să reţină un suspect care s-a dovedit a fi recidivist. Suspectul riscă până la şapte ani de puşcărie.

În cel de-al doilea caz este vorba despre un pungaş. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a urcat într-un microbuz de rută şi a furat din geanta unei pasagere portofelul. Femeia şi-a dat seama că a fost jefuită înainte să coboare din microbuz şi a sunat la poliţie.

Suspectul, care a mai fost condamnat pentru astfel de fapte, şi-a recunoscut vina. El riscă o amendă de peste 42 de mii de lei sau chiar până la doi ani de puşcărie.


Preluat de la: Publika.md