Pastile psihotrope ascunse în brioşe, aduse din Europa cu autobuzele de linie (VIDEO)

Imaginaţia traficanţilor de droguri nu are limite. Un moldovean aducea substanţe psihotrope din Europa, ascunse în brioşe.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost reţinut de către poliţişti, având asupra sa un colet, în interiorul căruia, printre produse alimentare, au fost depistate 56 de pastile psihotrope.

Acesta s-a dovedit a fi liderul unei grupări, membrii căreia comercializau pastile „Subutex”, la prețul de 800-1000 lei. 

În urma investigațiilor au fost reținuți alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 33 și 41 de ani, care aveau rol de realizare a drogurilor, iar la domiciliul acestora au fost depistate peste 150 de pastile de tip „Subutex”, precum și 67 de mii de lei, 500 de dolari SUA și 250 de Euro.

Drogurile erau transmise din una din țările europene, prin intermediul autobuzelor de rută, asigurând camuflarea acestora printre produse alimentare.

În momentul reținerii membrii grupării se aflau în stare de ebrietate provocată de consumul stupefiantelor, fiind reținuți pentru 72 de ore, ulterior instanța de judecată a aplicat măsura preventivă sub formă de arest pe un termen de 30 de zile.

Suspecţii riscă până la 15 ani de puşcărie pentru trafic de droguri.


Preluat de la: Publika.md