Luna DRAGOSTEI! Idei de cadouri pentru SFÂNTUL VALENTIN. Vezi cum îţi poţi alinta jumătatea

Milioane de oameni din întreaga lume vor sărbători mâine Ziua Îndrăgostiţilor, cunoscută şi ca Sfântul Valentin.

Sunt inimioare peste tot, cadouri nenumărate pentru iubit și, dacă nu vrei să fii în rând cu lumea, îi poți face o surpriză orginală partenerului de viață. Totul este să-i acorzi toată atenția ta și să-i spui multe cuvinte dulci.

Iată câteva idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților:

Cină în doi

Cel mai potrivit cadou pentru ziua de 14 februarie este să petreci cât mai mult timp în compania celui drag.

Fie că mergeți la o comedie haioasă, la un film romantic sau pur și simplu luați cina în doi, Valentine’s Day poate fi o ocazie numai bună pentru redescoperirea sentimentelor.

Dacă ai nevoie de o idee mai altfel de petrecere a acestei sărbători, îți recomandăm să încerci un curs de dans în doi, o ieșire la un restaurant asiatic, o rezervare la piscină sau vă puteți programa la masaj.

Cu cât este mai special cu atât mai bine. De exemplu, masajul cu pietre de jad este benefic pentru sănătate și este un mod inediat de a scăpa de stres.

Cadouri fără număr

Vrei ca anul acesta să-i pregătești un dar pe care să-l țină minte multă vreme de aici încolo? Pregătește mici surprize pe care să i le dezvălui pe rând, de dimineață până seara.

ciocolată ambalată într-o hârtie cu mesaj, făcută special de tine. Îi poți scrie și desena tot ce vrei tu pe ambalaj.

O altă mică surpriză poate fi un desert pe care știi că-l preferă. Trebuie să nu bănuiască nimic că prepari ceva dulce. Când crede că acesta a fost cadoul de Valentine’s Day, îl poți uimi cu încă o surpriză, cum ar fi berea lui preferată.

Fă-l să creadă că nu s-a terminat totul, serialul de cadouri continuă. De fapt, partea consistentă este rezervată pentru seară.

În felul acesta îi vei oferi o zi de neuitat, plină de emoții plăcute, oferite de persoana iubită.

Încearcă și micul dejun la pat

Faza asta apare des în filme, fie că e vorba de Valentine’s Day sau nu. De fapt, gestul semnifică grija unuia pentru celălalt.

Și ce poate fi mai frumos într-o relație ca sentimentul că partenerul/partenera are grijă de tine și prețuiește timpul petrecut în compania ta?

De aceea, pune pe o tăviță un aperitiv cald și aromat, lângă o cafea aburindă și înmiresmată și ziarul lui preferat și du-le în camera unde doarme iubitul tău. Fă ușor lumină în cameră, ca să nu-l trezești brusc, și așteaptă să te bucuri de reacția lui când va vedea micul dejun, special pregătit pentru el.

Fă-i cadouri haioase

Pentru că umorul este foarte important într-o relație, pe lângă un cadou mai serios, din categoria romantic, poți să îi faci și un dar haios, care stârnește râsul.

De exemplu, o pereche de boxeri tricotați. Sau o pereche de șosete cu degete. Dacă le poți face tu, e și mai bine. Mergi la sigur, pentru că-l vei impresiona cu talentul și ambiția ta.


Preluat de la: Publika.md