Încă o victorie pentru "sfinți". Discipolii lui Sergiu Cebotari au învins formaţia FC Florești

Sfântul Gheorghe Suruceni rămâne aproape de primele două clasate din Divizia Națională de fotbal, Sheriff Tiraspol și Petrocub Hâncești. Discipolii lui Sergiu Cebotari au învins pe teren propriu, formaţia FC Florești cu 2-0 , într-un meci din cadrul etapei a 6-a.

Renat Mociuliak a deschis scorul  în minutul 27, după o pasă a lui Alexandru Suvorov. Peste trei minute, Roman Volkov a marcat și el, după un assist al lui Victor Stînă, stabilind rezultatul final.

„Obiectivul principal a fost să luăm cele trei puncte, ceea ce am și făcut. Am menajat mai mulți băieți care aveau experiență de joc mai mare și i-am lăsat să joace pe cei care au evoluat mai puțin până acum.”, a afirmat antrenorul Sfântul Gheorghe Suruceni, Sergiu Cebotari.

„Adversarul a profitat de greșelile noastre și a marcat, iar noi, din păcate, nu am profitat de ocaziile noastre.”, a menţionat antrenorul FC Florești, Iuri Groșev.

Sfântul Gheorghe Suruceni se află pe locul trei în clasament, la un punct de Petrocub Hâncești și la trei de liderul Sheriff Tiraspol. 

Tot aseară, Zimbru Chișinău a cedat la limită în confruntarea cu Milsami Orhei, scor 0-1. Sergiu Nazar a înscris singurul gol dintr-o centrare a lui Alexandru Antoniuc.

Milsami este pe locul 6 în clasament, iar Zimbru – pe pozitia a 7.


Preluat de la: Publika.md