Horoscop LUNI 4 IANUARIE 2021. Răbdarea e de aur

Berbec
Unele persoane din anturajul tău au nevoie de îndrumare sau de susținerea ta, numai că acum îți permiți să fii selectiv. Ajută-i pe cei care depind cumva de tine în primul rand.

Taur
Anumite colaborări la distanță acum pot începe să dea rezultate, iar asta vă dă o stare bună. Parteneriatele sunt susținute de astre în această perioadă, dar au nevoie de diplomație.

Gemeni
Anumite oportunități care îți apar în drum sunt unice și trebuie luate. Începi anul într-o conjunctură bună, iar energia de care dai tu dovadă este cea pe care ți-o hrănești singur. Ai grijă să fie cea pozitivă.

Rac
Anumite aspecte legate de serviciu cumva îți stau în minte, mai ales că îți dorești foarte mult că unele schimbări să se producă. Fii creativ, găsește soluții și rezolvări, nu aștepta să vină singure.

Leu
Aveți șarm și carismă, iar asta vă ajută în tot ce vreți să întreprindeți. Reputația va urmărește, iar asta va ajută oriunde mergeți și orice faceți. Încă o vacanță nu ar strica cât de curând.

Fecioară
Începutul acesta de săptămâna te motivează să te organizezi și să vezi care îți sunt prioritățile. Comunica cu oamenii cu care ai lucruri în comun, fii productiv și adoptă un nou program.

Balanță
Ai nevoie de ajutorul celor din jur pentru a finaliza niște treburi, iar asta cumva parcă îți întârzie progresul. Încearcă să iei lucrurile ușor și să nu le grăbești, pentru că așa le vei face și bine. Răbdarea e de aur.

Scorpion
Anumite discuții au nevoie de un mediator, iar tu te pricepi cel mai bine la asta deoarece reușești să fii obiectiv. Obiectivele tale sunt de avansare și de a câștigat cât mai bine, iar oportunitățile vor veni pe parcurs.

Săgetător
Un nou an, un nou început de săptămână cu o nouă energie. Poate gândul îți stă încă la vacanță sau la o plecare, iar asta nu e rău deloc. Ai nevoie de acest lucru ca de aer.

Capricorn
Încearcă să eviți energiile negative și oamenii care nu sunt bine în pielea lor. Trebuie să îi înțelegi că nu sunt într-un moment bun și caută cumva să găsească soluții. Tu vezi-ți de ale tale și bucură-te de momente frumoase.

Vărsător
Încă nu ai răbdarea necesară să faci lucruri care necesită o atenție deosebită și parcă ai mai avea nevoie de o vacanță sau de o perioadă de liniște alături de cei dragi. Încearcă să-ți faci o ordine în gânduri și să vezi care sunt prioritare și care trebuie eliminate.

Pești
Cei dragi pot simți nevoia de a discuta cu ține și de a împărtăși idei. Încearcă să nu cauți defectele acestora ci să înțelegi și punctul lor de vedere. Ei au nevoie de încurajare, la fel și tu.

impact.ro


Preluat de la: Timpul.md