De ce nu ți-ai cunoscut marea dragoste în funcție de zodie

 Dragostea are propriile căi nebănuite. Este greu de anticipat când ne vom cunoaște perechea, dar și dacă vom găsi acea persoană specială în această viață, alături de care să ne petrecem restul zilelor. Deși ai crede că doar soarta și Dumnezeu vor aranja această întâlnire specială cu sufletul tău pereche, se pare că și tu poți juca un rol important.

Acest lucru se aplică mai ales în cazul zodiilor. În funcție de trăsături, nativii pot pierde șansa să își cunoască iubirea sortită, dar și să o alunge. Ești curioasă de ce nu ți-ai întâlnit jumătatea până acum? Află mai jos!

Iată de ce nu ți-ai cunoscut marea dragoste în funcție de zodie!

Berbec

Crezi că a fi îndrăgostită și a fi independentă sunt două lucruri diferite. Atunci când ești într-o relație, îți pierzi libertatea. Acesta este motivul pentru care nu ți-ai cunoscut marea dragoste. Îți place să fii liberă și să nu depinzi de nimeni. Adevărul este că independența și dragostea pot coexista!

Taur

Ai fost de multe ori cât pe ce să îți găsești marea dragoste, însă ai ratat această șansă în ultima clipă. Îți este extrem de frică într-o relație că te îndrăgostești prea tare. Această teamă de a iubi și de nu avea sentimentele împărtășite te face să dai înapoi de fiecare dată și să suferi enorm.

Gemeni

Atunci când treci la altă etapă cu persoana dragă, începi să te închizi în tine. Uneori ți-e teamă că cel drag nu te va mai dori în viața lui și că te va respinge. Alteori începi să te gândești că acea relație nu este așa cum te-ai fi așteptat. Ceea ce te împiedică să îți cunoști marea dragoste este frica de necunoscut. Îndrăznește!

Rac

Te îndrăgostești ușor și te dăruiești total persoanei iubite. Totuși, de cele mai multe ori ai impresia că perechea ta nu îți împărtășește sentimentele și că nu te înțelege. Începi să te îndepărtezi de jumătatea ta și îți construiești cele mai rele scenarii. Nu îți cunoști marea dragoste deoarece ieși din acea legătură înainte ca celălalt să te rănească.

Leu

Ești încăpățânată și nu poți admite că sentimentele pe care le ai sunt adevărate. De asemenea, când cineva te place, nu vrei să recunoști și crezi că este doar un scenariu din mintea ta. Această negare te face să ratezi marea dragoste.

Fecioară

Ești critică, în special cu tine însăți, și eviți orice conexiune înainte să înceapă. Crezi că acea persoană nu simte nimic pentru tine sau că își va pierde curând interesul atunci când va începe să te cunoască. Dacă vrei să îți găsești marea dragoste, trebuie să ai mai multă încredere în tine!

Balanță

Îți plac poveștile de dragoste romantice, profunde, până la adânci bătrâneți. Aceste așteptări nu se oglindesc totuși în realitate și de aceea ești într-o permanentă căutarea a iubirii adevărate. Dacă vrei să îți cunoști dragostea adevărată, trebuie să renunți la o parte din pretenții.

Scorpion

Ești convinsă că o relație trebuie să evolueze repede, asta dacă sunteți făcuți unul pentru celălalt. Adevărul este că poveștile reușite se construiesc în timp, cu multă răbdare și perseverență. Încearcă să treci prin toate aceste etape cu persoana dragă. Doar așa vei putea să îți cunoști marea dragoste.

Săgetător

Ești o fire optimistă, care este sigură că toate problemele de la începutul unei relații se vor rezolva de la sine. Totuși, această atitudine poate fi percepută drept indiferență de către persoana iubită, și astfel relația ta se încheie când te aștepți mai puțin. Dacă vrei să îți cunoști dragostea adevărată, trebuie să depui mai multe eforturi.

Capricorn

Ești o fire deschisă și ai o inimă bună. În ciuda intențiilor tale nobile, nu ai încredere în nimeni. Nu permiți nimănui să treacă de exteriorul dur și să te cunoască așa cum ești tu cu adevărat, îndeosebi acea parte sensibilă, însetată de iubire. Nici nu este de mirare că nu ți-ai cunoscut marea dragoste până acum.

Vărsător

Crezi că să menții o atitudine relaxată și detașată într-o relație te va face să deții tot controlul. Adevărul este că indiferența ta te împiedică să îți cunoști marea dragoste, dar și să ai parte de relații serioase. Nu te conectezi cu jumătatea ta la un nivel intim, iar acest lucru îți afectează relația într-un mod negativ.

Pești

Concepția ta despre dragostea este una idealistă. Este bine să ai standarde ridicate în privința persoanei alături de care vrei să îți petreci tot restul vieții. Totuși, atunci când lista ta de calități este atât de cuprinzătoare, este greu să găsești pe cineva care să bifeze măcar jumătate dintre acestea.

Acestea sunt motivele pentru care nu ți-ai cunoscut marea dragostea. Ține cont de aceste informații și fă o schimbare dacă vrei să îți găsești curând jumătatea! 

divahair.ro


Preluat de la: Timpul.md