Dan Negru face noi dezvăluiri despre contul fals cu numele său de pe rețelele de socializare

Primeşte zilnic mesaje de la fanii săi, iar unii îl anunţă chiar că au câştigat bani în urma concursurilor organizate pe pagina sa de Facebook.     
Vorbim despre prezentatorul emisiunii „Roata Norocului” de la PRIME, Dan Negru, care face noi dezvăluiri despre contul fals cu numele său de pe rețelele de socializare.

Showman-ul îndeamnă oamenii să nu cadă pradă escrocilor, mai ales acum, în perioada de pandemie. Dan Negru spune că, tot mai des, primeşte mesaje de la internauţi atât din Republica Moldova, cât şi de peste Prut, care îl anunţă că au participat la concursurile organizate de el, iar acum sunt în aşteptarea premiilor valoroase. Mare le este mirarea, atunci când prezentatorul îi anunţă că, de fapt, au fost păcăliți. Mai mult, unii internauţi i-au spus că în cadrul aşa-numitului concurs au oferit date personale.

În acest context, Dan Negru face apel la oameni să ignore acest profil fals și să nu mai cadă în plasa escrocilor. Showman-ul a mai precizat că a cerut să fie blocat acel cont.

Precizăm că Dan Negru este prezentatorul show-ului „Roata Norocului” de la PRIME și un cunoscut om de televiziune de peste Prut, unde emisiunile sale au adus mereu audiențe foarte mari.

„Roata Norocului”, vineri, de la ora 19:00, numai pe PRIME!


Preluat de la: Publika.md