(video) Maxim Moroșan, în arest pentru 30 de zile, după bătaia de la Bălți: „Un circ la comandă, al cărui clovn principal este Renato Usatîi și acoliții săi”

Judecătoria mun. Bălți a decis ca Maxim Moroșan să fie plasat în arest pentru 30 de zile.  

„Asta fără a ține cont de toate dovezile. Nimeni nu este interesat de cum s-a întâmplat totul și, cel mai important, de ce. Au efectuat un raid banditesc asupra noastră, înseamnă că tot noi suntem de vină, așa se dovedește.

Calific acest fapt drept represalii pentru situația politică actuală din orașul Bălți. Toată această situație este un circ la comandă, al cărui clovn principal este Renato Usatîi și acoliții săi din primăria Bălți.  

Urmează alegerile prezidențiale și epurarea concurenților cheie din Bălți a început deja. Dar oamenii din Bălți văd totul. Această fărădelege nu va rămâne fără răspuns”, a scris Moroșan, pe canalul său de Telegram.

O bătaie crâncenă a avut loc la Bălți. Pe o stradă din adiacentul unui local din oraș, iar ulterior în interiorul acestuia, s-au înregistrat mai multe altercații între două grupuri, fiind implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți. Potrivit oamenilor legii, conflictul a avut loc pe 26 iunie.

Ulterior, surse din PSRM au confirmat, pentru UNIMEDIA, că socialistul Maxim Moroșan este consilierul municipal din Bălți reținut după bătaia din Bălți.

Partidul Socialiștilor susține că bătaia din Bălți, după care a fost reținut consilierul Maxim Moroșan, este o provocare criminală organizată. „În spate se află personal Renato Usatîi, organele de drept și primarul orașului. Anterior, la adresa lui Maxim Moroșan au fost lansate amenințări și i s-a cerut să se retragă din politică”, susțin reprezentanții formațiunii.

De cealaltă parte, Partidul Nostru califică drept nefondate acuzațiile PSRM și susține că astfel de situații cu implicarea consilierului au fost foarte multe. „Nu înțelegem de ce se miră Igor Dodon, odată ce a acceptat să-l facă lider al PSRM la Bălți pe unul dintre soldații lui Karamalak. El trebuia să înțeleagă că astfel de acțiuni reprezintă modul lor de viață”, susțin reprezentanții formațiunii.


Preluat de la: Unimedia.info