Unde a ajuns să lucreze asistenta medicală din Rusia, care a îngrijit pacienți în lenjerie intimă

La debutul crizei pandemice declanșate de noul coronavirus care a început să pună stăpânire pe mai multe țări membre ale Uniunii Europene, au apărut în mediul online mai multe fotografii cu o asistentă din Rusia care îngrijea pacienții bolnavi de COVID-19 în lenjerie intimă.

La acel moment, Ministerul regional al Sănătății a declarat că nu tolerează un asemenea comportament, însă de curând, lucrurile au luat cu totul o altă întorsătură, scrie b1.ro

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, pe viitor, Nadia Zhukova va debuta în televiziune.

Asistenta medicală va prezenta rubrica meteo la un post de televiziune din Tula, un oraș situat la sud de Moscova. Focoasa blondină este în culmea fericirii și a mărturisit că are planuri mari de viitor. Nadia intenționează să-și continue în paralel și studiile la medicină, pentru ca în viitorul apropiat să devină doctor specialist.

Femeia care provine din Rusia a devenit cunoscută după ce a îngrijit pacienții îmbrăcată extrem de sumar. Mai exact, femeia purta în timpul programului de lucru de la unitatea spitalicească în cadrul căreia activează doar lenjerie intimă și halat de protecție transparent.

Nadia Zhukova, căci așa se numește, a explicat la momentul respectiv faptul că s-a îmbrăcat aşa deoarece îi era prea cald, fără să își dea seama că se poate vedea ceva prin acesta. De asemenea, aceasta a fost sancționată de șefii spitalului, dar din cauza reacțiilor publice, Nadia a reușit să scape și a primit și o ofertă de a deveni model. Imaginile cu Nadia în lenjerie intimă au devenit virale în luna mai, iar aceasta a primit și mai multe comentarii de laudă.

„Bravo! Important pacienţii să se simtă bine”, a comentat un internaut.

În cele din urmă, majoritatea oamenilor au apreciat gestul tinerei, care nu a avut nicio reținere atunci când a venit vorba să se afișeze în lenjerie intimă în fața oamenilor afectați de malaria respiratorie.

„Bravo! Important pacienţii să se simtă bine”, a comentat un internaut.

„E un lucru foarte important pentru mine. Mulțumesc pentru că mă lăsați să încerc. Părinții mei se vor uita seara, după serviciu.”, a declarat tânăra Nadia Zhukova, potrivit Vesti Tula.


Preluat de la: Publika.md