"Tricolorele", gata de luptă. Echipa națională de fotbal feminin a Republicii Moldova va juca cu Polonia

Echipa națională de fotbal feminin a Republicii Moldova este în fața unui nou test. „Tricolorele” vor juca al cincilea meci din preliminariile Campionatului European. Reprezentativa ţării noastre se va confrunta la Chișinău cu Polonia. Aceasta va fi ultimul meci de pe teren propriu a echipei Moldovei în această campanie preliminară.

„Mereu vrem să câștigăm mai ales cu așa adversari. Din acest motiv ne adunăm la echipa națională. Cu siguranță ne vom strădui să obținem victoria.”, a spus portarul naționala Moldovei, Natalia Munteanu.

În primele patru partide, selecționata antrenată de Eduard Blănuță a suferit trei înfrângeri și a obținut o victorie. Moldova și Polonia s-au întâlnit și în luna martie în meciul tur. Atunci, reprezentativa noastră a pierdut la Varșovia cu scorul de 0-5.

„Încercăm să facem totul etapizat. Ne stăruim în fiecare meci să dăm totul pe teren. Trebuie să mergem pas cu pas și în sfârșit să obținem un rezultat pozitiv. Cel puțin dorință este și ne vom strădui.”, a afirmat antrenorul naționala Moldovei, Eduard Blănuță.

Partida Moldova – Polonia se va disputa mâine pe stadionul Zimbru din Capitală cu începere de la ora 15:00.


Preluat de la: Publika.md