Caz înfiorător în Rusia! O femeie este acuzată că și-a ucis bebelușul, l-a pus într-o pungă și l-a aruncat într-un râu

O tânără mămică și consubinul ei sunt acuzați că ar fi ucis bebelușul femeii în bătaie, apoi l-au pus într-o pungă de plastic și l-au aruncat într-un râu. Pentru a scăpa de povară, mama-criminală a folosit o scuză ieșită din comun, scrie b1.ro.

O femeie din Rusia este acuzată că și-a ucis bebelușul de doar șapte luni, apoi l-a pus într-o pungă și l-a aruncat în râu. Proaspăta mămică ar fi avut și un complice. Este vorba chiar despre partenerul ei de viață. Se pare că bărbatul a și fost, de fapt, autorul pricipal al crimei.

Conform organelor de poliție din localitate, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, pe nume Yevgeniy Gavrilov, ar fi bătut cu bestalitate copilul în vârstă de doar șapte luni. În timp ce bebelușul dormea, Gavrilov, fiind sub influența băuturilor alcoolice la acea vreme, ar fi căzut peste patul celui mic, rupându-l.

Drept urmare, copilul a început să plângă în hohote, iar bărbatul l-a luat la bătaie, lovindu-l cu putere în mod repetat în zona capului, provocându-i moartea.

În urma teribilului incident, corpul neînsuflețit al micuțului a rămas în casă timp de trei zile până ce mama acestuia și iubitul ei au decis să scape de el. L-au înfășurat într-o pungă plastic, l-au transportat până în alt oraș, toate acestea având loc în zona Chelyabinsk, și au aruncat trupul neînsuflețit în râul Miass.

Pentru ca pachetul cu trupul neînsuflețit al bebelușului să nu iasă la suprafață, cei doi crminali au pus și pietre alături de corpul lui Nikita. Mai mult decât atât, mama copilului, în vârstă de 24 de ani, pe nume Tatiana Pupishina, a alertat organele de poliție, spunând că bebelușul ei a fost răpit, pentru ca fapta ei să nu fie descoperită.

Cu toate acestea, autoritățile au aflat că cele spuse de femeie nu sunt adevărate, mai ales după declarațiile contradictorii ale acesteia. În cele din urmă, povestea cusută cu atță albă a fost scoasă la iveală, iar Tatiana i-a condus, într-un sfârșit, pe oamenii legii la locul în care au aruncat trupul copilului.

Tatiana Pupishina și Yevgeniy Gavrilov sunt acum acuzați de uciderea unui copil, fiind reținuți pentru mai multe declarații, conform Spynews.ro.

De menționat este că în momentul de față, investigațiile continuă în acest caz.


Preluat de la: Publika.md