"Soyuzmultfilm” va prezenta de Anul Nou un film despre Ceburașka și Crocodilul Ghena

„Soyuzmultfilm” va prezenta un episod de Anul Nou despre Ceburașka și Crocodilul Ghena. Potrivit presei ruse, scurtmetrajul de 6 minute va fi intitulat „Ceburașka. Secretul sărbătorii ”. Astfel, studioul de film a decis să facă un cadou pentru fanii eroilor legendari.

Potrivit serviciului de presă al Soyuzmultfilm-ului, acesta va fi un episod foarte drăguț despre o prietenie sinceră și cât de ușor este să devii făuritorul unui adevărat miracol pentru sine. Ediția de Anul Nou va fi una muzicală, piesa pentru această a fost scrisă de Leonid Agutin, iar personajele principale au fost sonorizate de cântăreața Angelica Varum și de actorul Leonid Iarmolnik.
Menționăm, că data și canalele la care acesta urmează a fi difuzat vor fi anunțate mai târziu. Anterior, studioul de film a anunțat filmarea primului lungmetraj, al cărui personaj principal va fi Ceburașka. Acestea vor începe în 2021 și vor fi lansate în 2022.

Primul desen animat despre Crocodilul Ghena și prietenii săi a fost lansat în 1969. Filmul a avut la bază cartea lui Eduard Uspenskii „Crocodilul Ghena și prietenii săi”. E de menționat că ”tăticul” (autorul) lui Ceburașka și Gena a decedat acum 2 ani, pe 15 august 2018. El s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani de cancer de stomac, cu care se luptase în ultimii ani.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie