Șoferi de troleibuz din Bălţi, AMENDAȚI cu câte 22.500 de lei. Au încălcat indicațiile Comisiei pentru Situaţii Excepţionale de la Chişinău

Cinci şoferi de troleibuz din Bălţi au fost amendaţi cu câte 22.500 de lei, iar administraţia Întreprinderii Municipale „Direcţia de troleibuze din Bălţi” a primit o amendă de 75.000 de lei. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 23 mai, din cauză că troleibuzele ar fi ieşit pe linie, încălcând astfel decizia Comisia pentru Situaţii Excepţionale de la Chişinău, care spune că în weekend transportul public nu circulă.

Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de către viceprimarul municipiului Bălţi, Nicolai Grigorişin. Tot el ne-a spus că, în data de 16 mai, Comisia pentru Situaţii Excepţionale din Bălţi a decis ca transportul public să circule în zilele de sâmbătă şi duminică, deoarece oamenii nu au cu ce ajunge la muncă.

Grigorişin susţine că va contesta în instanţa de judecată amenzile pe care le-au primit-o şoferii de troleibuz şi „Direcţia de troleibuze din Bălţi”.


Preluat de la: Publika.md