"Reporter Special" revine la Canal 2! Invitatul primei ediţii a noului sezon – ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Marcel Spatari

„Reporter Special” revine la Canal 2! Emisiunea, prezentată de jurnalista Rita Ursalovschi, va fi difuzată săptămânal. La prima ediţie a noului sezon vine în studio ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Marcel Spatari.

Emisiunea va fi realizată de Rita Ursalovschi. Jurnalista va dezbate cu invitaţii săi teme de actualitate şi probleme de interes major pentru societate. Proiectul „Reporter Special” a fost lansat la Canal 2 în 8 octombrie 2021.

„Reporter Special” revine! Mă bucur să anunț relansarea acestui proiect televizat. Voi realiza câte un interviu săptămânal, în seara de marți, cu diferiţi invitați: demnitari, politicieni, șefi de instituții, cu cei care au ce spune și pentru ce răspunde. Vă aştept cu drag”, a spus Rita Ursalovschi. 

Emisiunea Reporter Special va fi difuzată în fiecare seară de marţi, la ora 19:30, şi în reluare miercuri la Canal 3 la 20:30.

Primul invitat al primei ediţii a noului sezon „Reporter Special” va fi Ministrul Protecţiei Sociale Marcel Spatari. Pentru această emisiune, puteţi să ne adresaţi propuneri, întrebări, să lansaţi mesaje şi comentarii pe pagina noastră Facebook, pe care o activăm începând cu ziua de marţi”, a menționat Rita Ursalovschi. 


Preluat de la: Publika.md