Președintele raionului Fălești, socialistul Sergiu Fîntînă a fost prins BEAT la volan / VIDEO

 

Cel puțin asta susțin jurnaliștii NordNews, care l-au surprins pe funcționar. Inițial acesta a fost filmat la volanul automobilului de serviciu cu numerele de înmatriculare – RM A 138, în apropierea satului Răuțel, vizavi de o stația de alimentare.

Alesul poporului a negat cu vehemență că ar fi consumat alcool înainte să se așeze la volan, deși jurnaliștii NordNews au simțit un puternic miros de alcool în caroseria mașinii.

Echipa de filmare a solicitat în repetate rânduri intervenția unui echipaj al poliției de patrulare, dar fără rezultat. Apelurile au fost efectuate la ora 18:26 și 18:51. La un moment dat, Fîntînă a fugit cu mașina de la fața locului, deși le-a dat de înțeles jurnaliștilor că este dispus să aștepte echipajul 112 pentru verificări și efectuatea testului alcooscopic. Funcționarul a negat faptul că a consumat alcool. 

Președintele raionului Fălești, Sergiu Fîntînă, își sărbătorește ziua de naștere. Funcționarul a menționat că împlinește vârsta de 40 de ani. Nu e clar, deocamdată, dacă polițiștii i-au dat de urmă funcționarului și dacă Sergiu Fîntînă a fost supus testului de alcoolemie.  


Preluat de la: Timpul.md