Pavel Filip și Maia Sandu au avut o întrevedere. Ce a discutat președintele ales cu liderul PDM

Criza provocată de COVID-19, situația politică actuală din Moldova, dar și eventuale scenarii post-electorale, au fost principalele subiecte discutate de președintele ales Maia Sandu, care a avut astăzi o întrevedere cu liderul PDM, Pavel Filip.

„Am toată aprecierea pentru primarii și susținătorii PDM care au votat la alegerile prezidențiale pentru democrație, stat de drept și lupta împotriva corupției”, a declarat Maia Sandu.

La rândul său, liderul PDM Pavel Filip a asigurat-o pe Maia Sandu că PDM rămâne un partener de încredere pe care se poate conta în edificarea unui stat modern și european și în toate proiectele și reformele care vor aduce beneficii cetățenilor și vor accelera parcursul european al țării.

Totodată, cei doi oficiali au discutat despre crearea, pe platformă parlamentară, a unui grup de lucru care să identifice soluții urgente pentru criza provocată de COVID-19.

Pavel Filip și Maia Sandu au discutat și despre situația din Parlament. Liderul PDM a condamnat migrația deputaților dintr-un partid în altul și a menționat că, întrucât democrații au trecut printr-un proces de resetare a formațiunii, Partidul Democrat va susține și în continuare eforturile președintelui ales de curățare a clasei politice.


Preluat de la: Publika.md