(P) Kaufland Moldova a deschis ușile celui de-al patrulea magazin din ţara noastră

Kaufland Moldova a deschis ușile celui de-al patrulea magazin din Republica Moldova, în orașul Ungheni, pe strada Romana 66/B.

„Ne bucurăm să startăm anul 2021, în același ritm dinamic și alert, așa cum sunteți deja obișnuiți cu compania noastră. Deschidem cel de al patrulea magazin aici, acasă și primul magazin în orașul Ungheni.”, spune PR managerul Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

Noul magazin are o suprafață de aproximativ patru mii de metri pătrați și este dotat cu zone de legume și fructe, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare, drogherie și o vitrină  cu servire asistată. Pe rafturile acestuia, clienții pot găsi o gamă largă de articole, atât ale producătorilor și furnizorilor locali, cât și produse marca Kaufland, dar și articole disponibile în premieră pentru Republica Moldova.

„Mă bucur foarte mult pentru politica Kaufland care presupune conlucrarea cu producătorii autohtoni. Asta este un catalizator pentru producătorii noștri, pentru a se gândi la faptul că producția care o face să corespundă standardelor europene și lucrul ăsta trebuie să-i mobilizeze. ” , a comunicat Alexandru Ambros, primarul orașului Ungheni.

Pentru a sprijini economia locală, Kaufland Moldova a deschis zeci locuri de muncă noi și a investit în dezvoltarea infrastructurii din zona adiacentă a magazinului.

„Este prima companie care a investit o sumă impunătoare, de circa 10 milioane de lei pentru amenajarea zonei adiacente. Asta înseamnă că Kaufland pune umărul nu doare pentru a-și soluționa problemele sale private, dar și pentru a fi membru a societății.”, a afirmat Alexandru Ambros, primarul orașului Ungheni.

„Odată cu deschiderea magazinului Kaufland în orașul Ungheni au fost create peste 80 de locuri de muncă, astfel încât angajații de aici vor avea parte de un mediu plăcut și european.”, a menţionat PR managerul Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

La fel, pentru a proteja mediul înconjurător pe teritoriul Kaufland Ungheni este amenjat un aparat de tip TOMRA, unde locuitorii pot aduce spre reciclare  PET-uri, sticlă și doze de aluminiu, în schimbul căror vor fi recompensați cu vouchere de reducere la anumite produse. De asemenea, clienții pot utiliza rastelul pentru biciclete și o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Programul de lucru al magazinului este de la 8:00 – 22:00, de luni până duminică.

„Îi așteptăm pe locuitorii din orașul Ungheni pentru ca să se bucure de aceeași experiență la cumpărături așa cum se bucură cei din orașul Chișinău, Bălți și se vor bucura în curând cei din Comrat.”

În planurile de extindere ale Kaufland Moldova este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară și, mai mult, construcția unui centru logistic propriu în decursul următorilor 10 ani.


Preluat de la: Publika.md