Momentul în care o vânzătoare este amenințată cu pistolul de un client, pentru două iaurturi (VIDEO)

Scene ca de film la Suceava! Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru tâlhărie calificată, după ce a amenințat o vânzătoare cu pistolul, pentru două iaurturi. El a fost identificat în scurt timp şi reţinut.

Ulterior, poliţiştii au aflat că era vorba de un pistol de jucărie, iar suspectul suferă de afecţiuni psihice. După ce a fost eliberat, bărbatul s-a întors la magazin, spre groaza vânzătoarei și a șefului acesteia. Totuşi, intenţia acestuia a fost să plătească iarturile.

„Colega care a intrat în tura de după-amiază, consternată tremurând de frică îmi spune că a venit tipul de dimineaţă. Care tip? Păi tipul cu pistolul. Nu ştiu, vrea să vorbească cu … fiind fata care a fost de dimineaţă de servici. Am ieşit în faţă şi a zis că a venit să-i aducă banii, contravaloarea celor 2 iaurturi de 9 lei.”, a povestit proprietarul magazinului.

După mai multe plângeri din partea magazinului, bărbatul a fost într-un final internat împotriva voinţei sale la Psihiatrie, pentru a fi supus unei expertize. Dacă se va dovedi că starea sa de sănătate mentală este stabilă, el va fi pus sub acuzare pentru tâlhărie.
 


Preluat de la: Publika.md