METEO. Ploi în toată țara. Ce temperaturi sunt prognozate pentru următoarele zile

În următoarele 24 de ore, în ţară sunt aşteptate ploi. La Briceni şi Soroca vor fi patru grade, iar la Bălţi, Orhei şi Tiraspol cu unul mai mult. La Leova maxima va fi de şase grade, iar la Comrat de şapte grade. La Cahul sunt anunţate nouă grade Celsius.

În Capitală, în următoarele 24 de ore, va ploua. Ziua vor fi şase grade, iar noaptea, trei. În următoarele zile, vremea se răceşte simţitor, iar termometrele vor indica ziua până la opt grade Celsius. Noaptea sunt anunţate între minus patru şi plus patru grade.

În următoarele 24 de ore, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Berlin vor fi 13 grade, iar la Londra 15. La Paris se aşteaptă 16 grade, iar la Madrid vor fi 17 grade. 20 de grade vor fi la Roma. La Budapesta şi Belgrad vor fi nouă grade, iar la Praga zece. La Varşovia sunt anunţate 11 grade, iar la Viena 13. La Ankara sunt aşteptate 14 grade, iar la Atena până la 17. Opt grade vor fi la Bucureşti. La Kiev termometrele vor indica un grad şi minus unul la Moscova.


Preluat de la: Publika.md