Probleme de lot la echipa națională a Moldovei. Doi mijlocași nu au făcut deplasarea la Priștina

Probleme de lot la echipa națională a Moldovei înaintea partidei cu reprezentativa statului Kosovo, ultima din Liga Națiunilor. Mijlocașii Eugeniu Cociuc și Alexandr Osipov nu au făcut deplasarea la Priștina. Primul este accidentat, iar al doilea a fost lăsat acasă de selecționer. Cea mai mare problemă, însă este lipsa jucătorilor importanți din defensivă.

În următoarea partidă nu vor juca Veaceslav Posmac, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, dar și Alexandru Epureanu. Acesta a revenit la echipa de club conform înțelegerii selecționerului Engin Firat cu conducerea echipei Istanbul Bașakșehir.

„O altă problemă e Sașa Epureanu care nu va juca în meciul cu Kosovo și ați văzut că în ultimele secunde ale meciului Posmac a luat galben. Totul e ca o glumă. Ați văzut el nu a comis fault de galben. Deci nici Slava nu va juca în acest meci. Acestea sunt momentele cu care ne confruntăm la moment. Trebuie să ne gândim cum vom juca în defensivă și să avem o evoluție cât mai bună în Kosovo.”, a comunicat selecționerul naționalei Moldovei, Engin Firat.

Înainte de deplasarea la Priștina, selecționerul l-a convocat de urgență pe fundașul echipei Petrocub Hâncești, Ștefan Efros.

Moldova și Kosovo vor juca pentru a doua oară într-un meci direct. În primul, care s-a disputat, la Parma acum două luni și jumătate, cele două reprezentative au încheiat meciul la egalitate, scor 1-1.

„Cum se spune în fotbal, prima și ultima impresei contează. Am început cu un egal în meciul cu Kosovo, să îi spunem în deplasare că nu am jucat acasă. Acum e nevoie de un rezultat bun pentru încerederea în viitor.”, a menționat fundașul naționala Moldovei, Igor Armaș.

Meciul Kosovo – Moldova se va juca miercuri seara și va fi transmis în direct de PRIME cu începere de la ora 21:45.


Preluat de la: Publika.md