Messi vs Ronaldo, într-un amical de lux în Arabia Saudită. Care e miza jocului şi cum poate fi urmărit în ţara noastră

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se vor întâlni în această seară, la Riad, Arabia Saudită, într-un meci amical programat între Paris Saint-German și o echipă formată din jucătorii celor două formații saudite, Al-Nassr și Al-Hilal.

Cristiano Ronaldo va juca meciul împotriva lui PSG în calitate de căpitan al echipei formate din jucătorii celor două echipe saudite. Va fi primul meci între cei doi mari rivali după aproape trei ani.

Leo Messi și Cristiano Ronaldo vor fi adversari în al 37-lea meci direct. Ultima dată, cei doi s-au întâlnit în decembrie 2020, într-un meci de Liga Campionilor. La acel moment, argentinianul era la Barcelona, iar portughezul îmbrăca tricoul italienilor de la Juventus.

Meciul împotriva lui Messi și a PSG oferă o reamintire a zilelor de glorie ale internaționalului portughez înainte ca Ronaldo să se concentreze asupra provocării pentru titlul intern al lui Al Nassr și asupra încercării de a se califica în Liga Campionilor din Asia.

Rivalitatea Messi-Ronaldo nu a fost niciodată mai mare decât atunci când au jucat pentru Barcelona și, respectiv, Real Madrid, iar prin reușitele lor în materie de goluri, jucătorii au dominat fotbalul spaniol și european.

Partida amicală dintre cei doi fotbaliști a stârnit un interes uriaș în rândul fanilor. Un bilet la meci a fost scos la licitație, iar Mushref Al-Ghamdi, un om de afaceri din Arabia Saudită, a plătit aproape 2,7 milioane de dolari. În schimb, va putea urmări meciul din tribuna VIP. 

Meciul a început la ora 19:00, ora Moldovei şi a putut fi urmărit doar contra cost, în sistem pay-per-view.

PSG TV – 1,99 euro

FACEBOOK – 9,99 lei

TWITCH 

ONE FOOTBALL 


Preluat de la: Publika.md