Liga Campionilor continuă cu meciuri tari. Partida Bayern – Atletico va fi transmisă în direct de PRIME, la ora 22:00

Liga Campionilor continuă și astăzi cu meciuri tari. Capul de afiș al serii este meciul dintre deținătoarea trofeului, Bayern Munchen și Atletico Madrid.

Bavarezii sunt într-o formă de invidiat. În acest an, gruparea antrenată de Hans-Dieter Flick a pierdut doar o dată. S-a întâmplat acum o lună, atunci Bayern a fost învinsă de Hoffenheim în Bundesliga.

Fotbaliștii lui Atletico Madrid sunt conștienți de faptul că vor avea un meci mai mult decât dificil. Mai ales că noul sezon, echipa lui Diego Simeone, nu l-a început tocmai atât de bine, obținând doar 2 victorii în 4 meciuri.

„Cred că toți din echipă sunt încântați și bine motivați înainte de startul Ligii Campionilor. Atmosfera din cadrul echipei este minunată și din acest motiv sperăm că vom putea obține un rezultat bun chiar în primul meci. Avem o grupă dificilă. De exemplu, Bayern a câștigat ultima ediție a Ligii Campionilor șiPartida Bayern – Atletico se va juca pe Allianz Arena din Munchen și va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la ora 22:00Partida Bayern – Atletico se va juca pe Allianz Arena din Munchen și va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la ora 22:00.

 


Preluat de la: Publika.md