Judecată pe ultima sută de metri. Şoferul care a provocat cumplitul accident din centrul Capitalei îşi va afla în curând sentinţa

Şoferul care a provocat cumplitul accident de la intersecţia străzii Ismail cu bulevardul Ştefan cel Mare din Capitală, soldat cu decesul a două persoane, îşi va afla în curând sentinţa. Atât inculpatul, cât şi rudele părţilor vătămate au fost audiate.

La următoarea şedinţă, stabilită pentru vineri, sunt planificate dezbateri judiciare, iar în aceeaşi zi magistraţii ar putea pronunţa hotărârea, susţin procurorii.

Acuzarea afirmă că procesul este unul simplificat, întrucât inculpatul şi-a recunoscut vina. Totodată, asta îi va asigura şi o pedeapsă mai blândă decât cea prevăzută de lege, adică zece ani de închisoare.

Dosarul a fost expediat în instanţă la începutul lunii.

Tragedia s-a produs în luna mai, după ce inculpatul a intrat cu viteză în intersecție, la culoarea roşie a semaforului. Astfel, maşina pe care o conducea a lovit în plin un taxi, care a fost proiectat într-un alt autoturism. Impactul a fost atât de violent încât taximetristul și pasagerul său s-au stins pe loc, iar alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

CITEŞTE ŞI: DETALII despre ACCIDENTUL CUMPLIT, soldat cu doi morți, produs noaptea trecută în Capitală. Cum s-a produs TRAGEDIA (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)


Preluat de la: Publika.md