Jaf într-un magazin de telefoane mobile din centrul Capitalei. Doi tineri, reţinuţi de oamenii legii (VIDEO)

Doi tineri de 18 ani, originari din raioanele Criuleni şi Străşeni, au ajuns pe mâna poliţiei. Indivizii sunt cercetaţi penal pentru furtul a mai multe telefoane mobile dintr-un magazin din centru Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, tinerii nu sunt la prima abatere de la lege. Anterior, aceştia au fost judecaţi pentru acţiuni similare.

Cazul a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 3:30, într-un magazin amplasat pe bulevardul Ştefan cel Mare. Cei doi recidivişti au reuşit să intre în unitatea comercială după ce au spart geamul.

Oamenii legii au mai menţionat că unul dintre făptaşi a fost reţinut de un angajat din paza Primăriei, iar cel de-al doilea a reuşit să dea bir cu fugiţii. La scurt, acesta a fost găsit şi reţinut.

În cadrul interogatoriului, cei doi şi-au recunoscut vina. Mai mult, aceştia le-au spus oamenilor legii că au mers la furat, pe motiv că au nevoie de bani.

Dacă li se va demonstra vinovăţia cei doi riscă amendă de până la 68 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la patru ani.


Preluat de la: Publika.md