ÎNGRIJORĂTOR: 93 de accidente s-au produs în ultimele 48 de ore doar în Chuşinău (VIDEO)

93 de accidente s-au produs în ultimele 48 de ore doar în Chuşinău. Dintre acestea, 9 s-au soldat cu 10 persoane rănite, iar 84 cu pagube materiale.

Totodată, forțele de ordine au stabilit că în cazul unui accident rutier, șoferul a urcat în stare de ebrietate la volanul automobilului.

Potrivit poliţiei, ieri, în jurul orei 15:00, s-a produs un accident pe şoseau Muncești. O Dacia, condusă de un şofer de 25 de ani s-a tamponat cu un Renault la volanul căruia era un tânăr de 27 de ani. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Însă, șoferul automobilului Dacia era în stare de ebrietate, având în aerul expirat 0,95 mg/l.

Totodată, aseară, pe strada Alecu Russo a avut loc un accident soldat, cu un rănit.

Citeşte şi: ACCIDENT GRAV în Capitală. O maşină de taxi, tamponată de o Skoda. Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la faţa locului (VIDEO)

În cazurile în care au avut de pătimit persoane și conducătorii erau în stare de ebrietate, au fost inițiate procese penale, iar în cazul accidentelor soldate cu pagube materiale, şoferii vor fi amendaţi cu până la 1.500 de lei şi vor primi puncte de penalizare.

 


Preluat de la: Publika.md