Horoscop lunar septembrie 2020. Ce ne rezervă începutul toamnei

 

Previziuni pentru toate zodiile în luna septembrie. Găsești aici horoscop lunar septembrie 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această lună, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei luni aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în prima lună de toamnă în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop lunar septembrie 2020. Berbec
Relațiile amoroase și cele de prietenie sunt foarte provocatoare de-a lungul acestei luni. Finaluri și începuturi, însă toate punctate și cu beneficii, și cu note bizare. Se răstoarnă bunul mers al oricărei relații de acest fel și nimic nu va mai fi ca înainte. Discuții de anvergură, posibil reluarea unor acțiuni comune cu unele persoane dragi, dar și controverse pe măsură. La serviciu este mult de lucru, iar colegii îți cam obstrucționează munca și elanul.

Taur
În sfârşit, lucrurile par să se mişte şi pentru dumneavoastră. Este adevărat, cam greu, dar se vor mişca. Spre jumătatea lunii mai se poate să primiţi o veste bună, nesperată, legată de o asociere la care visaţi de mai mult timp. Trebuie doar să vă pregătiţi planul de bătaie. Veţi fi destul de nemulţumit din punct de vedere profesional, deşi sunteţi nu numai bine plătit, dar şi apreciat pentru felul în care lucraţi. Poate vă simţiţi creativitatea îngrădită sau vă deranjează anumite atitudini lipsite de eleganţă din partea şefilor.

Horoscop lunar septembrie 2020. Gemeni
Problemele domestice nu vă permit să petreceţi tot timpul cu persoana iubită. Aveţi de dezbătut unele probleme de familie ce nu suportă amânare. Încercaţi să vă daţi sea,a de sentimentele pe care le aveţi şi exprimaţi-vă dorinţele. Altfel există pericolul ca partenerul să nu vă înţeleagă. Este cazul să schimbaţi macazul, atât în problemele sentimentale, cât şi în cele profesionale. Nu uitaţi că seriozitatea dă bine imaginii publice.

Rac
Evenimentele principale ale lunii se vor regăsi în segmentul domestic și în cel profesional. La serviciu, probabil că din cauza remunerației precare sau a beneficiilor nesatisfacătoare iei decizii majore privitoare la finalizarea unei etape importante. Totuși fii prudent în relațiile cu șefii, pentru că sunt posibile discuții aprinse și retragerea unor responsabilități care te puneau cumva într-o postură de conducere. Acasă, în familie este multă forfotă, discuții și acțiuni domestice importante cu efecte pe termen lung.

Leu
Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat pe tot parcursul acestei luni. Discuții purtate pe tonuri înalte, controverse, călătorii pe distanțe scurte pentu a rezolva diverse personale și profesionale, un amalgam de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de urmărit și controlat. Este vremea să-ți stabilizezi sistemul valorilor morale și spirituale după care îți ghidezi viața și acțiunile. Desprinde-te din relațiile toxice și orientează-te spre oameni noi, progresiști care să te ajute să evoluezi pe toate planurile vieții.

Fecioară
A sosit momentul să vă preocupaţi de cei apropiaţi şi, dacă este cazul, să-i susţineţi pentru că acest sector lunar aduce în prim-plan datoriile pe care le avem faţă de nou înşine şi faţă de semeni. În plan sentimental lucrurile au început să se mai limpezească, ceea ce înseamnă că veţi avea o grijă în minus. Această lună începe banal pentru dumneavoastră, însă după-amiază veţi primi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care urmează să o primiţi. Succesul este în această perioadă de partea dumneavoastră în toate activităţile legate de cămin.

Balanță

Se conturează noutăți financiare pe tot parcursul perioadei analizate. Se încheie o etapă de câștig de la și prin alții, asta însemnând că se pot reozlva moșteniri, partaje personale și profesionale sau se pot lămuri demersuri legate de instituții financiare. Este nevoie de prudență și discernământ vizavi de tot ce ține de cheltuieli și investiții, întrucât există o tendință de a exagera sau de a te grăbi. e deschide o nouă etapă de câștig din munca desfășurată la un job.

Scorpion
Primiţi o veste care are darul să vă înveselească, mai ales că se referă la finanţele care v-au dar multă bătaie de cap în trecut. Relaţia dumneavoastră sentimentală capătă în această perioadă o puternică tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubiţi mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un mare avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste ureci, pentru că puteţi păstra contactul cu realitatea şi puteţi gândi la rece. Există posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi pentru rezolvarea mai eficientă a problemelor de serviciu.

Horoscop lunar septembrie 2020. Săgetător
O perioadă în care este bine să fii discret, să-ți rezolvi treburile personale departe de ochii și urechile curioșilor și, nu în ultimul rând, să te ocupi de sănătatea și îngrijirea ta personală. Există conflicte în umbră creionate de unii colegi din câmpul muncii. De aceea, ferește-te de aceste persoane și evită să-ți povestești slăbiciunile chiar oricui. Deocamdată, pare că femeile îți sunt prietene, dar este doar o aparență. În plan profesional se conturează un final de etapă, fie prin finalizarea unor sarcini de lucru importante, fie prin modificarea termenilor și condițiilor de desfășurare a activității profesionale.

Capricorn
Cu toate că sentimentele faţă de partenerul de cuplu sunt puternice şi stabile, simţiţi că acesta are un comportament imprevizibil şi este destul de detaşat emoţional. Traversaţi o perioadă benefică în plan sentimental. Relaţia de suflet este foarte bună, persoana iubită fiind totuşi tot timpul alături de dumneavoastră. Spre jumătatea lunii mai vă puteţi întâlni cu prieteni mai vechi. Este posibil să faceţi noi cunoştinţe pe care nu ar trebui să le neglijaţi pentru că s-ar putea să vă fie de ajutor când nici nu gândiţi.

Vărsător
Segmentul financiar este în continuare vulnerabil, dar cumva se îmbunătățesc lucrurile din a doua jumătate a lunii. Totuși, evită investițiile majore și planuri financiare de anvergură. Foarte dinamic este segmentul profesional. Relațiile cu șefii și autoritățile sunt tensionate, existând un risc de conflict și discuții aprinse. Însă, unii șefi te vor susține mult și bine, apreciindu-ți eforturile. Se recomandă prudență fie că este vorba despre figurile autoritare din câmpul muncii, fie de cele din familie.

Horoscop lunar septembrie 2020. Pești
O lună foarte importantă pentru tine, deoarece ai șanse deosebite de progres, de renunțare la tipare mentale și comportamentale perimate și de a începe o nouă etapă de viață. Cu toate că energia perioadei te poate obosi mult, cu puțin efort și bunăvoință o vei depăși cu bine. În primul rând, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și articular, pe inimă, coloană vertebrală, bine fiind să asculți semnalele organismului și să te tratezi corespunzător. În al doilea rând, relațiile parteneriale încep un trend ascendent.

 


Preluat de la: Timpul.md