Fotbalul românesc, afectat dur. 26 de persoane din cadrul clubului CFR Cluj, infectate cu coronavirus

Noul virus ţine în şah fotbalul românesc! 26 de persoane din cadrul clubului CFR Cluj au fost infectate cu coronavirus, printre care se numără şi antrenorul Dan Petrescu.

Este cea mai afectată echipă din Liga I.

În această perioadă dificilă suporterii şi-au demonstrat ataşamentul faţă de favoriţii. Fanii s-au reunit la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia, au cântat, au aprins torțe și au afișat un banner cu următorul mesaj: „Sănătatea este mai presus de orice trofeu, suntem alături de voi la bine, dar și la greu”.

Din cauza situației actuale, „feroviarii” nu au putut juca meciul cu FCSB, iar disputarea următoarei partide cu FC Botoșani este incertă.
CFR Cluj este pe locul doi în clasamentul play-off-ului din Liga 1, la patru puncte în spatele liderului Universitatea Craiova, care are un meci mai mult disputat. 

Lucrurile nu stau deloc bine nici la Dinamo Bucureşti. Numărul cazurilor la gruparea din Ştefan cel Mare a ajuns la 21. 

Şi Universitatea Craiova se confruntă cu probleme. Oficialii oltenilor au anunţat că trei persoane din cadrul clubului au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19.Liderul Ligii 1 a mai precizat că testele jucătorilor au ieşit negative.

La moment niciun jucător sau antrenor din fotbalul moldovenesc nu a fost infectat cu coronavirus.


Preluat de la: Publika.md