Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe Screech în serialul „Salvați de clopoțel”, a murit de cancer. Avea 44 de ani

Una dintre vedetele serialului american ”Salvați de clopoțel”, care a făcut furori printre adolescenți după 1989, s-a stins la numai 44 de ani.

Este vorba despre Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe Screech în „Salvați de clopoțel”. Dustin a murit de cancer pulmonar, a declarat reprezentantul său, potrivit Sky News.

Vedeta a fost internată de urgență în urmă cu trei săptămâni, într-un spital din Florida, Statele Unite ale Americii, după ce a acuzat dureri în tot corpul și o stare generală proastă. Medicii i-au făcut actorului mai multe teste, printre care și o biopsie. Mama actorului a fost răpusă de cancer mamar.

“Salvați de clopotel” este un serial de televiziune creat în 1989 și lansat în România în anul 1992.

Serialul prezintă aventurile și procesul de maturizare ale unor tineri liceeni de la Liceul Bayside. Screech este personajul care s-a întipărit cel mai bine în memoria adolescenților români din anii ’90, datorită întâmplărilor comice prin care trece non-stop, conform cinemagia.

 


Preluat de la: Publika.md