Doliu la Hollywood. Un cunoscut producător de film s-a aruncat de la etajul 27 al apartamentului său

Steve Bing, în vârstă de 55 de ani, care a co-scris filmul de comedie Kangaroo Jack și a finanțat filmul The Polar Express, a murit după ce a căzut de la etajul 27 al unei clădiri de apartamente din Los Angeles, scrie TMZ, citat de gandul.ro.

Fostul președinte american Bill Clinton a declarat că îl iubește pe prietenul său Bing „foarte mult”.

„Avea o inimă mare și era dispus să facă orice putea pentru oameni și cauzele în care credea”.

„Îmi va fi dor de el și de entuziasmul său mai mult decât pot spune și sper că în sfârșit a găsit pacea”.

Bing i-a donat bani lui Bill Clinton și s-a dovedit esențial pentru a-l ajuta să repatrieze doi reporteri americani din Coreea de Nord în 2009.

Publicistul lui Bing, Michelle Bega, a declarat pentru Sky News că a fost „copleșită încercând să proceseze acest eveniment incredibil și trist”.

Steve Bing a avut doi copii – Damian, a cărui mamă este actrița Liz Hurley, și Kira, făcută cu jucătoarea de tenis Lisa Bonder.

Inițial, Bing a negat că este tatăl biologic al lui Damian, până când testele ADN au dovedit acest lucru, notează cei de la Sky News.

Conform rapoartelor, el a moștenit 600 de milioane de dolari de la bunicul său, un dezvoltator imobiliar, iar la 18 ani a renunțat la Universitatea Stanford pentru a intra în lumea Hollywoodului.

S-a spus că Bing a investit 80 de milioane de dolari în filmul The Polar Express, precum și că a finanțat filmul Beowulf de Robert Zemeckis, respectiv pelicula Rolling Stones Shine A Light.

Liz Hurley i-a adus și ea un omagiu fostului său soț, Steve Bing, tatăl fiului ei Damian, după ce acesta sărit de la etajul 27 al apartamentului său din Los Angeles, pe fondul unei lupte cu depresia.

Actrița britanică, în vârstă de 55 de ani, a declarat că este „foarte întristată” de vestea sinuciderii fostului său soț, scrie Daily Mail.


Preluat de la: Publika.md