DOLIU! Încă un poliţist a fost răpus de noul coronavirus

Încă un poliţist a fost răpus de noul coronavirus. Este vorba despre un angajat al Inspectoratului de Poliție Bălți.

Bărbatul de 52 de ani a murit în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 04:30. Decesul acestuia a fost anunţat într-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliției. 

Polițistul a fost internat la Spitalul din Bălți, unde s-a aflat timp de două săptămâni, dar starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, deşi nu suferea de alte boli.

Bărbatul a lucrat în poliţie peste 20 de ani. El a lăsat în urmă un copil minor şi o soţie îndurerată, care activează ca medic în prima linie împotriva pandemiei. Femeia s-a infectat şi ea cu noul coronavirus, dar s-a vindecat.

„Colegul nostru a fost un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei, punând, de cele mai multe ori, interesele serviciului înaintea celor personale.

Acum ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne.

Întrega familie a Inspectoratului General al Poliției transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste, în care pierdem unul dintre cei mai buni camarazi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se menţionează în comunicat.

La începutul săptămânii, un alt poliţist a murit din cauza COVID-19. Este vorba despre un bărbat de 42 de ani, care a activat în cadrul Direcției de Poliție Chișinău. 


Preluat de la: Publika.md