Debutul în UFC al luptătorului moldovean de arte marțiale mixte, Alexandr Romanov, amânat pentru a treia oară

Ghinionul se ține lanț de luptătorul moldovean de arte marțiale mixte, Alexandr Romanov. Debutul lui în UFC, cea mai mare promoție de arte marțiale mixte, s-a amânat pentru a treia oară.

Moldoveanul urma să lupte noaptea trecută la Las Vegas cu brazilianul Marcos Rogerio, însă adversarul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Astfel, lupta a fost amânată pentru data de 19 septembrie. Până atunci, Romanov va rămâne în Las Vegas și va continua să se pregătească pentru această confruntare.

Debutul lui Romanov în UFC a fost amânat a treia oară. În aprilie el nu a putut să se deplaseze în Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei, iar în iulie a fost testat pozitiv la COVID-19. Luptătorul originat din Comrat declarase atunci că rezultatul testului a fost unul greșit, fapt confirmat după testul repetat.

Până acum Romanov a disputat 11 partide în octagon la turneele Eagles Fighting Championiship, organizate la Chișinău, toate fiind câştigate înainte de termen.

Moldova este reprezentată în UFC de Serghei Spivac și Ion Cuțelaba. Ultimul nu a putut nici el lupta luna trecută, confruntarea cu Magomed Ankalaev fiind amânată după ce moldoveanul a fost testat pozitiv cu COVID-19.


Preluat de la: Publika.md