Cu cît a crescut numărul utilizatorilor Instagram în Moldova 

Datele companiei arată că, la începutul anului, raza de acțiune a reclamelor Instagram în Moldova acoperea 30,5% din totalul populației.

Cu toate acestea, Meta permite utilizarea Instagram doar persoanelor cu vîrsta de 13 ani și mai mult, de aceea este subliniat faptul că în 2024 Meta va utiliza 36,7 la sută din publicul „potrivit” din Moldova.

După cum s-a menționat, la începutul anului 2024, raza de acțiune a reclamelor Instagram în Moldova era echivalentă cu 48,1% din baza locală de utilizatori de internet (indiferent de vîrstă).

La începutul anului 2024, 63,5 la sută din publicul publicitar al Instagram în Moldova era de sex feminin, în timp ce 36,5 la sută era de sex masculin.

Datele publicate în instrumentele de planificare ale Meta arată că potențialul de acoperire al reclamelor Instagram în Moldova a crescut cu 153 de mii (+17,5%) în perioada ianuarie 2023-ianuarie 2024.

Modificările cifrelor privind audiența, publicate în instrumentele de planificare a anunțurilor publicitare ale Meta, nu corelează neapărat cu schimbările generale în baza de utilizatori activi ai platformelor sale.


Preluat de la: Noi.md