(foto) Atmosferă de primăvară la Orhei: Echipa lui Ilan Șor a plantat în oraș mii de flori multicolore

Potrivit unui comunicat, o asemenea acțiune este desfășurată la Orhei deja pentru al nouălea an consecutiv. Este o tradiție înrădăcinată de echipa lui Ilan Șor, care mereu se îngrijește de aspectul estetic al urbei.

Plantele au fost sădite de-a lungul străzilor principale, precum și pe aleile din scuaruri și parcuri. Aceste flori sunt rezistente la variațiile de temperatură, așa că vor bucura locuitorii orașului încă mult timp.

Angajații serviciilor specializate au mai plantat arbuști ornamentali, precum și aproximativ 100 de trandafiri. În același timp, au fost spălate străzile și a fost aplicat marcajul rutier.

Primarul municipiului, Tatiana Cociu, a declarat că menținerea ordinii și amenajarea spațiilor verzi este o prioritate pentru Primăria Orhei.

„Continuăm să respectăm o frumoasă tradiție începută încă în anul 2015, când în fruntea municipiului a venit liderul nostru Ilan Șor. În fiecare primăvară plantăm mii de flori, care bucură ochii localnicilor și creează o atmosferă deosebită. Ne dorim ca Orheiul să arate frumos în toate anotimpurile și îi mulțumim liderului nostru Ilan Șor pentru sprijinul pe care ni-l oferă constant în amenajarea orașului nostru drag”, a spus edilul.

Acțiuni de înverzire au loc la Orhei periodic, pentru ca orașul să arate mereu îngrijit și plăcut.

 

 

 

 

 

 


Preluat de la: Unimedia.info