BREAKING NEWS: DOLIU. Actorul moldovean Vlad Ciobanu a decedat

Actorul Vlad Ciobanu, care suferea de leucemie s-a stins din viaţă ieri seara, la câteva zile, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.  Informaţia a fost confirmată de fratele acestuia, care ne-a spus că vor veni ulterior cu mai multe detalii.

Actorul s-a stins la Spitalul de Recuperare din Iaşi, după ce a fost transferat la confirmarea prezenţei noului coronavirus. Despre agravarea stării lui de sănătate s-a aflat vinerea trecută, când fratele acestuia a scris pe facebook că s-a îmbolnăvit de COVID-19 în timp ce era internat la Institutul de Oncologie din Iaşi.

Vlad Ciobanu s-a infectat din cauza imunităţii slabe, după procedurile de chimioterapie. Actorul a învins parţial cancerul după două luni de chimioterapie, iar pentru recuperarea completă acesta urma să suporte un transplant de măduvă osoasă, după ce s-au găsit mai mulţi donatori de celule STEM.

Vlad Ciobanu a devenit cunoscut publicului larg mai ales după rolul său în filmul „Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu în 1987. Totodată, el a interpretat rolurile lui Hamlet, Macbeth şi Don Juan.


Preluat de la: Publika.md