Cum va fi vremea în data de 23 noiembrie și câte grade vor indica termometrele

În următoarele 24 de ore, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca sunt anunţate două grade, iar la Bălţi cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă patru grade, la Tiraspol cinci, iar la Leova şase. La Cahul şi Comrat maxima va fi de şapte grade.

În Capitală, în următoarele 24 de ore cerul va fi variabil. Ziua vor fi cinci grade, iar noaptea minus un grad. În următoarea perioadă vremea se răceşte simţitor, iar termometrele vor arăta ziua până la şase grade Celsius. Noaptea sunt anunţate între minus un grad şi două grade cu plus.

În următoarele 24 de ore, vremea în Europa se va răci uşor, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se aşteaptă 16 grade Celsius, iar la Roma va fi cu unul mai mult. La Paris cerul va fi variabil şi sunt prognozate 10 grade, la Londra 11. Şapte grade sunt anunţate la Berlin. La Viena şi Belgrad termometrele vor indica opt grade, cu unul mai puţin va fi la Varşovia. Patru grade se aşteaptă la Budapesta, iar la Praga vor fi şase. La Moscova va ninge şi vor fi două grade, iar la Kiev cerul va fi variabil şi cinci grade. 10 grade sunt prognozate la Bucureşti. La Ankara se aşteaptă cer senin şi vor fi opt grade, iar la Atena maxima nu va depăşi 15 grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md