Autoritățile municipale au contestat la Curtea de Apel decizia prin care șeful cimitirului "Sfântul Lazăr" a fost repus în funcţie

Autoritățile municipale au contestat la Curtea de Apel Chișinău încheierea din 18 februarie a Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, prin care Pavel Eni, șeful cimitirului „Sfântul Lazăr” din Capitală, reținut şi demis pentru acte de corupție, a fost repus în funcție. Anunţul a fost făcut de către Ludmila Boţan, directoarea Întreprinderii municipale „Combinatul servicii funerare”.

„Nu suntem de acord cu această decizie. Am depus deja recurs către Curtea de Apel prin care contestăm această încheiere”, a precizat Boţan la şedinţa de astăzi a Primăriei.

Totodată, primarul capitalei, Ion Ceban, a solicitat responsabililor ca această persoană să nu mai activeze în instituții subordonate Primăriei.

„Doamnă Boţan, vă rog să luaţi cheile şi să-i spuneţi la revedere. E inadmisibil când unii judecători fac drepttae după modelul cine plăteşte mai mult”.

Citeşte şi: Pavel Eni, reţinut anterior pentru acte de corupţie, a fost repus în funcţia de şef al cimitirului „Sfântul Lazăr” din Chişinău


Preluat de la: Publika.md