Arabii cer ”expulzarea” lui Cristiano Ronaldo pentru un gest făcut în timpul Ramadanului

Cristiano Ronaldo i-a înfuriat pe musulmani. După cel mai recent meci, 0-2 cu Al-Hilal, celebrul fotbalist a făcut, în drum spre tunel, un gest golănesc în perioada când arabii țin Ramadanul. A fost taxat dur, cerând să fie expulzat. 

Scandalul a pornit după ce unii oameni din tribune au început să strige numele lui Lionel Messi. Cristiano Ronaldo și-a dus atunci mâna în zona genitală. 

Musulmanii au reacționat imediat și au cerut să fie trimis acasă. De cealaltă, fanii lui Ronaldo au calificat gestul drept un răspuns pentru cei care l-au provocat. 

Un reprezentant al clubului Al-Nassr susține că fotbalistul portughez nu a vrut să facă un gest grosolan și că ieșirea sa a fost provocată de dureri în zona genitală, astfel că nu se impune vreo măsură.

”Ronaldo are o accidentare. Duelul său cu Gustavo Cuellar, jucător la Al-Hilal, a început cu o lovitură într-o zonă foarte sensibilă. Aceasta este informația confirmată. În ceea ce privește explicațiile pentru fani, ei sunt liberi să creadă ce vor”, a spus jurnalistul Muhammed Al-Enezi, după o discuție purtată cu cei din conducerea clubului Al-Nassr.

 

 


Preluat de la: Publika.md