Timpul de așteptare la frontieră s-a redus de două ori. Primele rezultate la câteva zile de la aplicarea controlului comun la vama Leușeni-Albița

Ministerul Afacerilor Interne anunță că timpii de control la punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albiţa s-au redus de două ori după implementarea sistemului de oprire unică începând cu 15 aprilie 2023.

În comunicat se mai menționează căchiar dacă  în primele zile ale sărbătorilor pascale fluxul rutier a crescut  față de perioada premergătoare sărbătorilor din anul trecut, timpii de control la frontieră s-au redus de două ori.

 În contextul măsurilor lansate de autoritățile de frontieră, pentru a fluidiza fluxul de călători și mărfuri în perioada sărbătorilor, colegii noștri de la Poliția de Frontieră ne anunță că, datorită îmbinării mai multor mecanisme de conlucrare, circulația de pasageri și mărfuri la frontiera de stat decurge în regim normal. Au fost înregistrate aglomerații ușoare pe sensul de intrare în Republica Moldova

 Totodată în comunicat se mai menționează că, datorită combinării mai multor mecanisme de conlucrare, circulația de pasageri și mărfuri la frontiera de stat decurge în regim normal, chiar dacă au fost înregistrate aglomerații ușoare pe sensul de intrare în Republica Moldova.


Preluat de la: Publika.md