Ala Nemerenco deţine diplomă de master deși nu ar fi fost la ore. Luchianiuc: Nu se regăseşte nici în lista absolvenților

Consilierul prezidențial în domeniul sănătății, Ala Nemerenco, deţine diplomă de master deși nu ar fi fost la ore și nici în lista absolvenților nu s-ar regăsi. Cel puțin asta scrie bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Acesta a publicat lista celor care au finalizat studiile în perioada indicată de Nemerenco în CV, însă consilierul nu se regăsește acolo.

Potrivit lui Eugeniu Luchianiuc, Ala Nemerenco indică în CV că între anii 2005-2007 a făcut studiile de master în managementul sănătății publice, la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”. Doar că pe site-ul instituției, la categoria promoției celor care au absolvit în perioadă indicată, Ala Nemerenco nu este. Numele ei nu se regăsește nici în lista celor care au început școala în anul 2006.

Bloggerul mai scrie că Ala Nemerenco figurează în lista profesorilor acestei școli.

Sursa citată mai scrie că ar fi discutat cu patru presupuși colegi de la master, care ar fi confirmat că Nemerenco nu a fost la ore și nu a făcut parte din grupa lor.

Deocamdată, Ala Nemerenco nu a comentat declaraţiile făcute de Eugeniu Luchianiuc.


Preluat de la: Publika.md