Accident ÎNFIORĂTOR în România. O tânără din Constanţa a ajuns în comă, după ce și-a prins capul în trapa mașinii (VIDEO)

O româncă în vârstă de aproximativ 35 de ani, din Constanța, a ajuns în stare foarte gravă la spital, în această dimineață, după ce și-a prins capul în trapa mașinii și a fost scoasă abia după intervenția pompierilor de la Descarcerare, scrie <a href="https://www.antena3.ro/actualitate/locale/tanara-constanta-coma-prins-capul-trapa-masinii-575299.html?utm_source=www.publika.md&utm_medium=referral&utm_campaign=Publika?utm_source=publika.md&utm_campaign=Parteneri&utm_medium=partner_link&utm_content=article_bottom”>antena3.ro.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 06:00, atunci când salvatorii au fost anunțați că o persoană și-a prins capul în trapa mașinii, pe strada I.L. Caragiale din Constanța.Totul s-a întâmplat în momentul în care tânăra a încercat să deschidă, fie să închidă trapa mașinii decapotabile.

În condiții încă greu de imaginat, tânăra și-a prins capul în trapă, iar în scurt timp a rămas inconștientă.

„În  această dimineață, în jurul orei 06:05, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizati privire la faptul că o femeie și a prins capul între haion și sistemul de decapotare al autoturismului.

Incidentul a avut loc pe strada I.L.Caragiale – intersecție cu Spătarul Nicolae Milescu, din municipiul Constanța.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-față, capul i-a fost prins între haion și sistemul de decapotare.

Femeia are 32 de ani și a fost transportată la spital în stare comatoasă. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au ajuns în scurt timp la fața locului și au reușit, cu ajutorul echipamentului pentru descarcerare, să taie trapa mașinii pentru a o elibera pe tânără.

„O pacientă preluată dintr-o mașină, în comă, traumatism cranio-cerebral grav, pe strada I.L. Caragiale. Pacienta a fost transportată la spital intubată”, a declarat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța.


Preluat de la: Publika.md